| Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 9:04 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 9:06 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:33 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:34 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:35 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:36 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:36 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Sept 28, 2012 10:38 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Sam Sept 29, 2012 1:43 am | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Sam Sept 29, 2012 1:46 am | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Sam Sept 29, 2012 1:48 am | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Dum Sept 30, 2012 4:19 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mar Oct 02, 2012 8:41 pm | |
| Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii
INTERVIU - Halit Ergenc, protagonistul din Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii: "Sunt un balcanic incapatanat"
01 Octombrie 2012
http://www.kanald.ro/Seriale/Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii/stiri/Halit-Ergenc-protagonistul-din-Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii-Sunt-balcanic-incapatanat/
http://www.kanald.ro/Seriale/Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii/stiri/Halit-Ergenc-protagonistul-din-Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii-Am-lucrat-New-York-ospatar-chelner/
Halit Ergenc, indragitul actor care interpreteaza rolul lui Suleyman Magnificul in serialul cu acelasi nume se considera o persoana incapatanata si recunoaste ca este un perfectionist cand vine vorba de munca lui.
Halit Ergenc traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de actrita Berguzar Korel. ( interpreta personajului Seherazat din serialul "1001 nopti". Cei doi sunt casatoriti si au impreuna un fiu pe nume, Ali. ) Halit a acordat un interviu publicatiei "Azra" in care a dezvaluit cateva secrete de familie dar si din cariera lui de actor. ( Vezi si partea intai a interviului cu Halit )
"Sunt un balcanic incapatanat"
1. Bunica ta este dintr-o zona balcanica, mai exact Albania. Exista similitudini in infatisare sau caracterul tau care atesta aceste trasaturi tipice ale balcanicilor? "Poate ochii deschisi la culoare si parul care nu sunt tipice celor nascuti in Turcia. Si cineva din familia mea a zis ca sunt incapatanat precum oamenii din Albania."
2. Berguzar a zis ca ai cerut-o in casatorie intr-o maniera foarte romantica – ai ingenuncheat in fata ei si i-ai oferit inima ta. Ii mai faci astfel de surprize romantice? "Desigur. Imi place sa fac gesturi romantice si imi place sa fiu asa. In plus, din cand in cand si ea ma surprinde cu astfel de gesturi."
3. Ce iti place cel mai mult la Berguzar? "Este o femeie remarcabila, are multe calitati, de aceea mi-e greu sa numesc una anume. Straluceste ca mama. Cred ca rolul asta o prinde foarte bine. Toate celelalte calitati palesc in fata acestui rol."
4. Cum ti-ai dat seama ca ea este femeia potrivita pentru tine? "Nu pot sa descriu sentimentul, am stiut pur si simplu…"
5. A fost dificil sa jucati impreuna? Ai mai vrea sa repetati figura? "Nu a fost greu deloc. Suntem profesionisti si te pliezi usor. Vom juca impreuna, cu siguranta, daca si proiectele viitoare sunt ofertante."
6. Berguzar a spus ca tu ai luat in greutate in timpul sarcinii ei. Ce ai facut sa scapi de kilogramele in plus, nu erai ingrijorat de felul cum aratai atunci ? "Da, am pus ceva kilograme pe mine. Stateam foarte mult timp impreuna, mergeam peste tot impreuna cand era insarcinata. Noua luni de zile, am incercat sa o fac sa fie linistita."
7. Ai asistat la nasterea fiului tau? Ce simti cand il ai langa tine? "Am fost langa Berguzar tot timpul. E greu sa descriu ce am simtit cand s-a nascut".
8. Iti place sa te joci cu fiul tau, i-ai schimbat scutecele, il hranesti, il duci la plimbare? "Imi place sa imi petrec timpul cu el, ii cant… rolul de parinte m-a schimbat. Imi place."
9. Cu cine seamana Ali? "Cand s-a nascut, eram convins ca seamana cu mine. Apoi mi s-a parut ca seamana cu Berguzar. Acum cred ca are ceva din trasaturile amandurora."
10.Te bucuri de sucesul pe care il aveti tu si sotia ta? Au fost cazuri in care iti doreai sa nu fii recunoscut? "Incercam sa ne bucuram de acest succes, dar mai ales sa fim impliniti pe plan personal. Cand calatorim in afara, nimeni nu ne deranjeaza."
Ultima editare efectuata de catre utzy in Mar Oct 02, 2012 9:08 pm, editata de 2 ori |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mar Oct 02, 2012 8:56 pm | |
| Ştiri Serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” A SPULBERAT RAITINGURILE! VIDEO 02 Octombrie 2012
A fost magnific Suleyman, aseara, la Kanal D!
Cu un rating de 5,7 si un share de 13,2, Kanal D a fostul pe primul loc. Pe locul doi s-a clasat Pro TV cu un rating de 5,2 si o cota de piata de 12,0. Pe parcursul filmului, ratingul a continuat sa creasca. Minutul de aur s-a inregistrat la ora 21 si 18, atunci cand aproape doua milioane de telespectatori au stat cu ochii pe "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii". In acel moment, tensiunea plutea in aer in haremul sultanului. Suleyman s-a dus in camera lui Hureme pentru a-l boteza pe fiul lor. Numai ca, Mehiderran lipsea de la eveniment. Tocmai cand sultana mama intreba de ea, Mehiderran intra in camera si participa cu inima stransa la botezul micutului Mehmet.
http://www.kanald.ro/Stiri/Serialul-Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii-SPULBERAT-RAITINGURILE-VIDEO/[b] |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mar Oct 02, 2012 8:57 pm | |
| Ştiri Fanfara otomana din serialul “Suleyman Magnificul”, la evenimentul Kanal D “Toamna magnifica” GALERIE FOTO 02 Octombrie 2012
http://www.kanald.ro/Stiri/Fanfara-otomana-din-serialul-Suleyman-Magnificul-evenimentul-Kanal-Toamna-magnifica/
Joi, 27 septembrie, Kanal D a sarbatorit cu fast, la Palatul Ghika, “Toamna magnifica”, alaturi de partenerii din agentiile de media, publicitate si presa.
Evenimentul, care a avut loc in prezenta ambasadorului Turciei la Bucuresti, Omur Solendil, a fost inspirat de succesul pe care il are in randul telespectatorilor serialul “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, difuzat de Kanal D, dar si de reorganizarea grilei de toamna a statiei aflate pe locul 3 in topul televiziunilor din Romania.
Vedetele Kanal D si invitatii acestora au avut parte de prezenta inedita a fanfarei otomane Mehter, care pastreaza, atat in vestimentatie, cat si in sonoritatile instrumentelor traditiile de sute de ani de la Curtea sultanilor. Cei 21 de instrumentisti au aparut in episoadele 1 si 2 ale serialului “Suleyman Magnificul”, alaturi de Halit Ergenc, interpretul rolului principal in serial. Dupa eveniment, fanfara Mehter a ajuns si in Centrul Vechi unde a oferit bucurestenilor nu spectacol demn de Palatului Sultanilor din Istanbul (Topkapi).
Colectia Magnificent by Parlor este expusa, din 2 octombrie, in Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi
Un alt moment special al serii a fost prezentarea colectiei Magnificent by Parlor inspirate din “Suleyman Magnificul”, realizata de creatoarea Veronica Zaharia special pentru evenimentul “Toamna magnifica”. Cele 13 rochii de inspiratie otomona, dar foarte actuale, sunt expuse incepand din 2 octombrie in Piata Sfantul Anton din Centrul Vechi.
Muzica aleasa, delicii culinare ca la Curtea sultanului si vesminte care te duc cu gandul la misterele Istanbulului secolului al XVI-lea, de toate acestea au avut parte cei prezenti la evenimentul “Toamna magnifica”, organizat de Kanal D. |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mar Oct 02, 2012 9:59 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mier Oct 03, 2012 1:37 am | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mier Oct 03, 2012 12:02 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Mier Oct 03, 2012 9:18 pm | |
| Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii 20:00 Luni | 08 Octombrie |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Joi Oct 04, 2012 9:26 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Joi Oct 04, 2012 10:30 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Oct 05, 2012 9:09 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Oct 05, 2012 9:22 pm | |
| |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Vin Oct 05, 2012 11:57 pm | |
| Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’in Cansu Dere’yle öpüşme sahneleri yüzünden kıskançlık krizine girdiği iddiasına yanıt verdi... Cansu Dere’yle Halit Ergenç’in 'Muhteşem Yüzyıl'daki öpüşme sahneleri büyük ses getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan o sahnelerin, Ergenç’le eşi Bergüzar Korel arasında da kriz yarattığı öne sürüldü. İddiaya göre Korel, rol gereği eşiyle yakınlaşan Dere’yi o kadar kıskandı ki, sıkıntıdan yüzünde sivilceler çıktı. |
|
| |
utzy Administrator
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati Sam Oct 06, 2012 10:42 pm | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati | |
| |
|
| |
| Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati | |
|