turkeys-fans.forumgratuit.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

seriale si filme turcesti ,coreene si telenouvele

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
utzy
utzy
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 10/11/2011
Varsta : 57

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 07, 2012 12:50 am

Bergüzar Korel, Halit Ergenç’in öpüşme sahnesine ne dedi?
04 Ekim, 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Berguzar-korel-halit-ergenc-opusme-sahnesi-280x183

http://www.cumcuma.com/berguzar-korel-halit-ergenc-opusme-sahnesi-27212
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 07, 2012 9:09 pm

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 07, 2012 11:51 pm

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 07, 2012 11:52 pm

Ultima editare efectuata de catre utzy in Lun Oct 08, 2012 12:12 am, editata de 1 ori
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyLun Oct 08, 2012 11:00 am

Audiente 10 - 16 septembrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 CJHeU

Audiente 17 - 23 septembrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 P1Zg6

Audiente seriale 24 - 30 Septembrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 FJXpf
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 27/11/2011

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyLun Oct 08, 2012 1:44 pm

Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 27/11/2011

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyLun Oct 08, 2012 1:54 pm

utzy a scris:
Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 C8f_fa28f

http://www.nettensize.com/sehzade-mustafa-yay-ipiyle-nasil-olduruldu.html

Cred ca nici nu ma voi uita la ep. in care Sultanul isi va omori propriul fiu!

Multumiri pentru articole Utzy! 034

M-a distrat art. despre Selim Bayraktar(eunucul Sumbul)

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyLun Oct 08, 2012 9:53 pm

034 034 034

Pupici Elena ! 037 034
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyMier Oct 10, 2012 11:19 pm

Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii
20:00
Luni | 15 Octombrie

Doua milioane de romani s-au uitat la "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii"!
09 Octombrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 668x344_doua-milioane-romani-uitat-suleyman-magnificul-sub-domnia-iubirii-187643

Luni, 8 octombrie 2012, romanii au urmarit cu sufletul la gura spumoasa poveste de dragoste a sultanului Suleyman si a frumoasei Hurrem.

Kanal D a inregistrat luni, 8 octombrie, in intervalul 20.00 – 23.00 un rating mediu de 7.9% si o cota de piata de 15.8%, pe segmentul all urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Nu mai putin de 1.443.000 de romani au stat in fata micilor ecrane pe durata serialului "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii". Minutul de aur a fost atins la ora 21.42 cand 1.978.000 de romani priveau rasturnarile de situatie de la curtea sultanului.

Nu ratati, cel mai iubit serial al momentului "Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii", in fiecare luni si marti, de la ora 20.00, la Kanal D.

http://www.kanald.ro/Seriale/Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii/stiri/Doua-milioane-romani-uitat-Suleyman-Magnificul-sub-domnia-iubirii/
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyMier Oct 10, 2012 11:24 pm

Luni | 15 Octombrie

INTERVIU - Halit Ergenc: "Pentru acest rol m-am pregatit un an si jumatate". Mai multe in materialul de mai jos!
10 Octombrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 668x344_interviu-halit-ergenc-pentru-acest-rol-pregatit-jumatate-mai-multe-materialul-mai-jos-187724

Serialul "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii" este revelatia toamnei in materie de audiente. Decorurile spectaculoase, actorii buni, dar mai ales intriga (o sclava devine cea mai influenta femeie din Impreriu in perioada lui Suleyman) sunt ingredientele care au vrajit publicul romanesc.

Serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” are un succes urias in Romania. Cum isi explici acest lucru?
Serialul a fost extraordinar de bine primit in toate tarile in care a fost difuzat, iar Romania nu face exceptie. Este o productie in care s-a investit enorm, din toate punctele de vedere, fie ca este vorba de decoruri, costume, interpretarea personajelor, scenariu, regie sau coloana sonora. Perioada in care se intampla actiunea din serial starneste curiozitatea telespectatorilor, nu ai cum sa nu vrei sa afli ce ce intampla in viata intima a legiuitorilor acelui spatiu si timp. E interesanta si povestea lui Hurrem care a reusit sa devina din sclava cea mai influenta femeie a Imperiului. Serialul cucereste si prin apelul la istorie, scenariul fiecarui episod a fost scris dupa ce au fost consultati istorici. Eu insumi am citit foarte mult despre perioada lui Suleyman Magnificul, ca sa inteleg si mai bine personajul si contextul social-politic in care a trait.

Rolul sultanului a fost mai usor sau mai greu de interpretat decat cel al lui Onur din „1001 de nopti”?
Sunt doua personaje total diferite. Rolul din Suleyman Magnificul e mai dificil pentru ca am de-a face cu un personaj care a trait in alt context istoric si a avut un rol determinant in geopolitica. Cum va spuneam, m-am documentat foarte mult, citind carti de istorie, stand de vorba cu oameni specializati in istorie, pentru a-l interpreta pe Suleyman. Da, exista valori general-umane la care te raportezi, experiente personale pe care le poti proiecta si in personajul tau, dar ca sa il intelegi mai bine trebuie sa afli in ce situatii era nevoit sa reactioneze, sa se raporteze la semenii lui, sa traiasca. Pentru acest proiect m-am pregatit un an si jumatate. Am citit foarte mult, stiam sa calaresc dar m-am perfectionat, am luat lectii de matrak (un joc foarte popular in aramata otomana).

Care este cea mai mare provocare profesionala pe care ti-o pune rolul lui Suleyman Magnificul?
Aceea de a da viata unui erou national.

Daca ai putea sa-i dai un sfat lui Suleyman, care ar fi acela? Ai schimba ceva la personaj?
I-as da intr-adevar un sfat, insa nu va pot spune despre ce este vorba avand in vedere ca in acest moment, in Romania, au fost difuzate doar cateva episoade, nu as face decat sa va divulg ceea ce urmeaza sa se intample. Nu as schimba nimic la personajul meu, faptul ca Suleyman are slabiciuni si greseste este perfect omenesc. Toate aceste lumini si umbre il fac foarte interesant nu numai pentru mine, ci si pentru telespectatori.

Cum e atmosfera pe platourile de filmare? Cate ore filmati zilnic, cate saptamani pe an?Cu totii suntem prieteni pe platourile de filmare, asa incat atmosfera este cat se poate de placuta, chiar daca filmam uneori si peste 12 ore pe zi. Lucram pe platouri supraaglomerate pentru ca pentru anumite secvente suntem foarte multi la un cadru, uneori cu sutele, asta se intampla la scenele de razboi. Filmam 6 zile pe saptamana, 12 ore pe zi. Suntem liberi doar de sarbatorile legale, iar vara trecuta am avut 2 luni de vacantaJ. In restul timpului, muncim, dar o facem cu pasiune, iar asta se vede in succesul serialului.

Munca pentru serial isi lasa timp si pentru alte proiecte? Ce-ti doresti sa mai faci ca actor?
Din pacate nu prea imi lasa timp de altceva. Serialele turcesti sunt facute la modul cel mai profesionist cu putinta, multe episoade sunt comparabile cu adevarate lungmatraje. Sunt multumit ca exista proiecte foarte consistente si excelent primite de public.

Ce mai face frumoasa ta sotie, Berguzar Korel? Dar Ali?
Amandoi sunt foarte bine, suntem o familie unita, fericita. Ali a crescut si e o frumusete de baiat. Pot sa ma laud putin? Imi seamana foarte mult J! Sotia mea lucreaza la un nou proiect care se lanseaza foarte curand in Turcia.

Sursa: TV Mania

http://www.kanald.ro/Seriale/Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii/stiri/INTERVIU-Halit-Ergenc-Pentru-acest-rol-pregatit-jumatate-Mai-multe-materialul-mai-jos/
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyMier Oct 10, 2012 11:51 pm

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptySam Oct 13, 2012 12:27 am

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptySam Oct 13, 2012 12:52 am

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 14, 2012 8:55 pm

Audiente 1 - 7 Octombrie 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 P6igB
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 14, 2012 9:14 pm

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 302x212_interviu-actrita-principala-din-suleyman-magnificul-sub-domnia-iubirii-am-invatat-turceste-masura-filmat-pentru-serial-187859

Luni | 15 Octombrie
INTERVIU - Actrita principala din "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii": "Am invatat turceste pe masura ce am filmat pentru serial"
14 Octombrie 2012

Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepuseta sa ameninte crestinatatea s sa devina o superputere a lumii. Istoriile personale, precum cea sclavei care va deveni sotia lui Suleyman, sau cea a lui Ibrahim marele vizir al sultanului , sunt proiectate in contextul luptelor pentru putere de la Curte si celor pentru suprematia geopolitica.

Actrita Meryem Uzerli, cea care o interpreteaza pe Hurrem in cadrul serialului "Suleyman Magnificul - sub domnia iubitii" difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 20:00 a acordat un interviu in care dezvaluie ce-i place la acest rol, dar si in ce fel i s-a schimbat viata dupa acest rol.

Personajul tau este motivat initial de razbunare, pentru ca apoi sa ajunga sa-l iubeasca pe sultan. Cand si ce anume determina aceasta transformare?
Intr-adevar, personajul pe care il interpretez isi doreste initial razbunare, si pe buna dreptate, a fost rapita din mijlocul familiei, parintii i-au fost ucisi sub ochii ei, a fost vanduta ca sclava, apoi adusa in haremul sultanului fara ca nimeni sa o intrebe daca isi doreste asta. Nu Suleyman i-a ucis parintii, nici macar turcii, asta stim cu totii, dar toate intamplarile prin care a trecut au inrait-o. Odata ajunsa in harem, viata i se schimba, faptul ca isi gaseste un scop in razbunare o salveaza intr-un fel, o face sa mobilizeze si sa caute solutii. Cum tinta principala e insusi sultanul, ajunge prin farmecul ei in apropierea acestuia si descopera ca Suleyman este un om cu totul deosebit...Cum sa nu te indragostesti de Suleyman? Nu numai ca era cel mai puternic om al Imperiului, dar era si frumos, cultivat, intelept...

Ce-ti place cel mai mult la rolul tau? Cum a fost acomodarea cu un personaj asa puternic?
Hurrem este o fire vulcanica si asta ma provoaca in permanenta sa ma gandesc la cum ar reactiona in anumite situatii, si sa interpretez in consecinta. M-a ajutat si echipa sa ma acomodez cu personajul, in special primul nostru scenarist, doamna Meral Okay care, din pacate, nu mai este printre noi. Stateam ore in sir si imi explica cum ar trebui sa fie Hurrem si cum ar trebui sa joc scena respectiva.

Faptul ca ai fost aleasa sa o interpretezi pe Hurrem ti-a schimbat in vreun fel viata?
Hurrem mi-a schimbat radical viata. A trebuit sa plec de acasa, din Germania, si sa traiesc la Istanbul, sa lucrez intr-o echipa noua, fara sa cunosc limba turca. Am invatat turceste pe masura ce am filmat pentru serial. Ma bucur enorm ca am facut acest pas, a insemnat foarte mult pentru cariera mea, dar si pentru experientele foarte personale.

Ce-ti doresti pe mai departe, profesional vorbind? Exista un anume rol pe care visezi sa-l interpretezi?
Hurrem este un personaj total, care naste controverse, pe care il iubesti si il urasti. Nu de putine ori am fost oprita pe strada sa mi se spuna ca Hurrem este o otrava sau ca Hurrem este minunata. Bineinteles, mi-as dori sa joc intr-un film la Hollywood, cred ca e o experienta pe care nu ar rata-o nimeni.

Ce-ti place sa faci in timpul liber?
Imi place foarte mult sa ma plimb, Istanbulul iti ofera in sensul asta numai frumusete. Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ies cu prietenele mele la o cafea si sa stam la povesti.

Sursa: TV Mania

http://www.kanald.ro/Seriale/Suleyman-Magnificul-Sub-domnia-iubirii/stiri/INTERVIU-Actrita-principala-din-Suleyman-Magnificul-sub-domnia-iubirii-Am-invatat-turceste-masura-filmat-pentru-serial/
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyDum Oct 14, 2012 10:57 pm

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyLun Oct 15, 2012 12:06 am

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 2797105

HANGİ ÜNLÜ SANATÇI PARFÜM SIKARAK REKOR KIRDI?
Özbekistan'da bir parfüm reklamında oynayan 'Muhteşem Yüzyıl'ın Kanuni Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç'in tam 850 bin TL aldığı ortaya çıktı..
14 Ekim 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Halit-ergenc-ac-180855542
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyJoi Oct 18, 2012 11:10 am

EXCLUSIV Halit Ergenc, actorul principal din „Suleyman Magnificul“: „Istoria s-ar fi scris altfel dacă nu ar fi existat Hurrem“ - VIDEO

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 984075l-640x0-w-2d39a23a

Serialul „Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii“, de la Kanal D, este revelaţia acestei toamne şi a câştigat bătălia pentru audienţă, fiind urmărit de aproximativ 1,5 milioane de români pe minut.

http://www.eva.ro/divertisment/vedete/exclusiv-halit-ergenc-actorul-principal-din-suleyman-magnificul-istoria-s-ar-fi-scris-altfel-daca-nu-ar-fi-existat-hurrem-video-articol-45864.html
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyJoi Oct 18, 2012 9:52 pm

REYTİNGLERDE BİRİNCİ KİM OLDU?

17.10.2012 Çarşamba günü program sıralaması..
18 Ekim 2012

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Muhtesem-yuzyil-kuzey-gun-103444B397

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 R1jpg-103059241

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 R2jpg-103111184

http://www.gecce.com/haber/reytinglerde-birinci-kim-oldu-198496.html

Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyJoi Oct 18, 2012 9:53 pm

Halit Ergenç 'Sahnede İsyan'da

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 171020122257522782040_2

Şimdiye kadar İsviçre'de birçok festivalde ve müzik sezonunda yer alan "Sahnede İsyan" Türkiye'de ilk defa 3 Kasım'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sanatseverlerle buluşacak.
• İngilizce Konuşmanın Sırrı Çözüldü. Tıklayın!
Etkinlikte Ufuk&Bahar Dördüncü'nün yorumladığı eserlerin tarihsel hikayesini şiirsel bir dille Halit Ergenç anlatacaktır.C.DEBUSSY( Pan'ın Öğleden Sonrası) ve ( Oyun) ile I. STRAVINSKY (Bahar Ayini)'nin eserlerin 2 piyano versiyonlarının Ufuk & Bahar Dördüncü tarafından yorumlanacağı gecede Halit Ergenç anlatımlarıyla geceye renk katacak. Görsel tasarımı film yapımcısı Jean-Luc Godard'in en yakin asistanı FABRICE ARAGNO tarafından sunulacak olan etkinlik 3 Kasımda saat 20.00'de izlenebilecek.

http://www.f5haber.com/star/halit-ergenc-sahnede-isyan-da-haberi-3373344/
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyVin Oct 19, 2012 11:57 pm

Ce spune ACTORUL principal din "Suleyman Magnificul" despre SCANDALUL URIAŞ provocat de SERIAL în Turcia

Mai mult: Ce spune ACTORUL principal din "Suleyman Magnificul" despre SCANDALUL URIAŞ provocat de SERIAL în Turcia - Vedete de la ei | Libertatea.ro

"Suleyman Magnificul", serialul difuzat de Kanal D în fiecare luni şi marţi de la ora 20:30, este deja la al treilea sezon în Turcia.

Mai mult: Ce spune ACTORUL principal din "Suleyman Magnificul" despre SCANDALUL URIAŞ provocat de SERIAL în Turcia - Vedete de la ei | Libertatea.ro

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Suleyman_magnificul_halit_ergenc_c8a28bb12e

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/suleyman-magnificul-halit-ergenc-scandal-turcia-418966-1.html
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptyVin Oct 19, 2012 11:59 pm

Actriţa principală din "Suleyman Magnificul": "Am învăţat turceşte pe măsură ce am filmat pentru serial"

Mai mult: Actriţa principală din "Suleyman Magnificul": "Am învăţat turceşte pe măsură ce am filmat pentru serial" - Vedete de la ei | Libertatea.ro

Actriţa Meryem Uzerli, cea care o interpretează pe Hurrem în cadrul serialului "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii", difuzat de Kanal D, a vorbit despre modul în care acest serial i-a schimbat viaţa.

Mai mult: Actriţa principală din "Suleyman Magnificul": "Am învăţat turceşte pe măsură ce am filmat pentru serial" - Vedete de la ei | Libertatea.ro

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Meryem_Uzerli_suleyman_magnificul_hurrem_f572e3fcf0

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/suleyman-magnificul-meryem-uzerli-rolul-hurrem-serial-invatat-tuceste-parcurs-418170.html
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptySam Oct 20, 2012 12:01 am

Hurrem: hulită și adorată deopotrivă de fanii serialului "Suleyman Magnificul"

Mai mult: hurrem hulita si adorata deopotriva de fanii serialului suleyman magnificul - Timp Liber | Libertatea.ro

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Hurrem_Kanal_D_3a4d62c316

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/hurrem-hulita-si-adorata-414976-1.html
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptySam Oct 20, 2012 12:02 am

Producătorii serialul ”Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, au căutat-o pe cea care urma să joace rolul principal feminin, şi în România!

Mai mult: Producătorii serialul ”Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii”, au căutat-o pe cea care urma să joace rolul principal feminin, inclusiv în România! - Vedete de la noi | Libertatea.ro

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/producatorii-serialul-suleyman-magnificul-sub-domnia-iubirii-au-cautat-o-pe-cea-care-urma-sa-joace-rolul-principal-feminin-inclusiv-in-r-1.html
Sus In jos
utzy
utzy
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 EmptySam Oct 20, 2012 12:03 am

Actorul din "Suleyman Magnificul" a stârnit un SCANDAL URIAŞ în Turcia

Mai mult: Actorul din "Suleyman Magnificul" a stârnit un SCANDAL URIAŞ în Turcia - Vedete de la ei | Libertatea.ro

Actorul Halit Ergenc, interpretul lui Suleyman în producţia de la Kanal D, se află în mijlocul unui imens scandal mediatic.

Mai mult: Actorul din "Suleyman Magnificul" a stârnit un SCANDAL URIAŞ în Turcia - Vedete de la ei | Libertatea.ro

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Suleyman_magnificul_halit_ergenc_c8a28bb12e

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/actor-suleyman-magnificul-halit-ergenc-418288.html
Sus In jos

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati   Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Muhteşem Yüzyıl _ articole.stiri.noutati

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» Yer Gök Aşk articole.stiri.noutati
» Merhamet ~ articole.stiri.noutati
» Unutulmaz articole.stiri.noutati
» Iffet articole.stiri.noutati
» Karagül articole.stiri.noutati
Pagina 6 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
turkeys-fans.forumgratuit.ro  :: Turcia :: Seriale :: Seriale 2011 :: Muhtesem Yuzyil . Suleyman Magnificul (2011)-