Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mier Dec 19, 2012 12:48 am
Doua prietene care nu s-au vazut de multa vreme se intalnesc intr-un bar. Una dintre ele cu greu isi ascunde lacrimile ce i se scurg pe obraz. - Ce ti s-a intamplat? o intreaba cealalta. - Nimic, nu pot sa-ti povestesc! - Te feresti tocmai de mine, cea mai buna prietena a ta? Poate te pot ajuta... - Ce sa faci? Acum nimeni nu ma mai poate ajuta. - Dar ce ai patit? - Tocmai m-am intors de la o vanatoare in Africa. - Si? - Am fost violata de o gorila, masculul cel mai puternic din grup.... - Si? - Cinci zile am facut sex fara pauza, incontinuu, fara sa se opreasca....Si incepe sa planga in hohote. - Hai incearca sa te linistesti, o consoleaza prietena, bine c-ai scapat cu viata. Esti intreaga, asta conteaza. Eu n-o sa spun nimic nimanui iar gorila aia nu vorbeste. - Of, pai tocmai asta e... Nu vorbeste, nu scrie, nu telefoneaza, nu mail, nu SMS, nu nimic ...
Nicky Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mier Dec 19, 2012 9:24 am
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mier Dec 19, 2012 9:04 pm
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mier Dec 19, 2012 9:05 pm
GUMUS-NOOR a scris:
Pentru a-și renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă cînd a văzut aceasta, dar în același timp a fost și curios, dîndu-și seama că cuiul a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase? Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp! Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mișca. Pare imposibil de crezut. Atunci se întrebă cum de aceasta șopârlă supraviețuise atât de mult, fără să se miște, odată ce piciorul său a fost țintuit!? Și-a oprit munca pentru a observa șoparla, pentru a vedea ce face și cum se hrănește. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a aparut o altă șopârlă, cu o insecta în gură. Ah! Asta l-a uimit și l-a impresionat profund. Soparla prinsă în cui, a fost hrănita ani de zile de către altă șoparlă… Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lungă perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său. O creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântată cu o minte strălucită, poate face cu greutate… Nu-i abandonați niciodată pe cei dragi. Nu le spuneți că sunteți ocupați, atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre. Dar voi ați putea fi întreaga Lume pentru ei…
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mier Dec 19, 2012 9:11 pm
utzy a scris:
Buna dimineata dragele mele !
Voi ce faceti dragele mele ? Cred ca sinteti foarte aglomerate cu pregatirlile ! Va doresc spor la treaba si va ofer o cafeluta cu tot dragul !
Buna seara Utzy, ai dreptate! Toata lumea ocupata ,purcel taiat si preparat , cumparaturi, cadouri, pluteste in aer...miros de sarbatoare... Il asteptam pe Mosul !
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Joi Dec 20, 2012 10:27 am
Buna dimineata dragele mele ! Va imbratisez cu drag pe toate ! Este o perioada aglomerata dupa cum toate cred ca simtiti lucrul acesta dar trecem usor peste situatia aceasta pentru ca sintem prinse in spiritul sarbatorilor de iarna , e o stare speciala foarte placuta tuturor ! Va invit sa savuram o cafeluta si ceva dulce impreuna si apoi sa ne continuam treburile !
Va pup si va doresc spor la treaba !
Si un colind minunat !
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Joi Dec 20, 2012 10:39 am
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Joi Dec 20, 2012 11:08 am
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Vin Dec 21, 2012 10:02 am
Buna dimineata dragele mele ! Banuiesc ca sinteti foarte ocupate in aceasta perioada mai ales in acest weekand inainte de Craciun , toata lumea e ocupata cu pregatirile dar ma bucur tare mult ca ne mai facem un pic de timp sa ne vedem pe forum ! Va invit sa savuram o cafeluta fierbinte !
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Vin Dec 21, 2012 10:06 am
Povestea Craciunitei
începe în Mexic, unde locuiau doi fraţi, Maria şi Pablo. Cei doi copii proveneau dintr-o familie foarte săracă. În satul în care locuiau, în fiecare an, de Crăciun, avea loc un festival tradiţional, la care se ofereau cadouri. Crăciunul era sărbătoarea preferată a micuţilor, dar erau prea săraci pentru a-şi permite să facă daruri. În ajunul Crăciunului, Maria şi Pablo se pregăteau să meargă la slujba din noaptea sfântă. În drumul lor spre biserică, copiii au adunat câteva plante verzi, în semn de preţuire pentru micuţul Iisus. Ceilalţi copii au râs de ei, însă Maria şi Pablo au aşezat plantele în jurul noului-născut. În mod miraculos, plantele verzi s-au transformat în plante cu frunze în formă de steluţe roşii, aşa cum le întâlnim şi astăzi. Indiferent dacă o primim sau o facem cadou, despre Crăciuniţă se spune că aduce noroc!
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Vin Dec 21, 2012 10:11 am
Ultima editare efectuata de catre utzy in Sam Dec 22, 2012 10:17 am, editata de 1 ori
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Vin Dec 21, 2012 10:14 am
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 8:06 am
Buna dimineata!
Dragelor va astept cu o cafeluta, un ceai , cine si ce doreste ...am pus arome de iubire,sanatate,fericire,toate ,toate adunate ... sa va faca ziua ca in cartea cu povesti , unde Zana daruieste tot ce-i bun si minunat, la oameni cu suflet curat...
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 8:07 am
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 8:08 am
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 8:09 am
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 10:28 am
Buna dimineata dragele mele !
Multumim din suflet Elena pentru urari , merg la suflet !
Va imbratisez cu drag dragele mele , va doresc weekand placut si spor la treaba !
Va astept cu drag pe forum !
O cafeluta magica !
Nicky Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Sam Dec 22, 2012 11:43 am
Bună dimineața un pic spre prânz!
http://www.romanticfm.ro/live/christmas Îl las deschis și ascult cu plăcere întreaga zi cântece de Crăciun. Nu-mi mai trebuie altceva. Foarte mult îmi place perioada aceasta a anului!