Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Vin Dec 14, 2012 10:39 am
Buna dimineata ! Va doresc un sfarsit de saptamana frumos ! Voi puteti intra pe dizifilm (forum)?.de cateva zile nu mai merge,cred ca totusi este o problema de la ei.
Ultima editare efectuata de catre IrinaLove in Vin Dec 14, 2012 10:35 pm, editata de 1 ori
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Dum Dec 16, 2012 12:45 pm
IrinaLove a scris:
Multumim Irina!
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Dum Dec 16, 2012 12:46 pm
Nicky Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Lun Dec 17, 2012 9:23 am
Bună dimineața! Cum stați cu pregătirile pentru Sărbători? Mai e puțin și Moș Crăciun va bate la ușă.
Să aveți spor!
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mar Dec 18, 2012 9:43 am
Buna dimineata dragele mele !
Minunata atmosfera de iarna de pe forum mai ales acum in prgaul sarbatorilor !
Sintem in toiul pregatirilor Nicky si il asteptam si pe Mosul care cred ca v-a veni pe zapada anul acesta , spre bucuria noastra si a copiilor !
Voi ce faceti dragele mele ? Cred ca sinteti foarte aglomerate cu pregatirlile ! Va doresc spor la treaba si va ofer o cafeluta cu tot dragul !
Nicky Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mar Dec 18, 2012 10:25 am
Bună Utzy! Da,toată lumea e prinsă cu pregătirile pentru Crăciun. La mine zăpada s-a topit și plouă. S-ar putea să nu mai avem zăpadă de Crăciun,poate doar gheață și polei,dacă va veni gerul așa cum au anunțat la meteo. Spor la treburi!
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 4 Mar Dec 18, 2012 7:45 pm
Pentru a-și renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spațiu între pereții din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o șopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă cînd a văzut aceasta, dar în același timp a fost și curios, dîndu-și seama că cuiul a fost bătut cu câțiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase? Șopârla a supraviețuit în această poziție atât de mult timp! Într-un perete despărțitor închis de mai mulți ani, fără a se mișca. Pare imposibil de crezut. Atunci se întrebă cum de aceasta șopârlă supraviețuise atât de mult, fără să se miște, odată ce piciorul său a fost țintuit!? Și-a oprit munca pentru a observa șoparla, pentru a vedea ce face și cum se hrănește. Ceva mai târziu, neștiind de unde, a aparut o altă șopârlă, cu o insecta în gură. Ah! Asta l-a uimit și l-a impresionat profund. Soparla prinsă în cui, a fost hrănita ani de zile de către altă șoparlă… Imaginați-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lungă perioadă de timp, fără a renunța la speranță pentru partenerul său. O creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântată cu o minte strălucită, poate face cu greutate… Nu-i abandonați niciodată pe cei dragi. Nu le spuneți că sunteți ocupați, atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveți întreaga lume la picioarele voastre. Dar voi ați putea fi întreaga Lume pentru ei…