Buna seara tuturor!Vesti bune:In urma sondajului pe care vi l-am prezentat si voua,se pare ca fanii isi doresc ca Tuba si Murat sa joace din nou impreuna!
GECCE.COM ANKETİ SONUÇLANDI.. GECCE.com yaptığı anketlerle gündem yaratmaya devam ediyor.. 14 Kasım 2011 10:29 GECCE.com geçtiğimiz hafta okurlarına "Yeniden birlikte rol alsın dediğiniz ünlü partnerler kim?" sorusunu yöneltti. Yapılan ankette kullanılan oyların %30.7'sini alarak Tuba Büyüküstün-Murat Yıldırım çifti birinci geldi..
Yeniden birlikte rol alsın dediğiniz ünlü partnerler kim?
Delicioase bucatele Dana sa tot lasi sec cu asa masa copioasa , multumim mult ca te-ai gindit si la noi
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:01 am
Buna dimineata dragalaselor
Ultima editare efectuata de catre utzy in Mar Noi 15, 2011 10:03 am, editata de 1 ori
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:02 am
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:17 am
IrinaLove a scris:
Buna seara tuturor!Vesti bune:In urma sondajului pe care vi l-am prezentat si voua,se pare ca fanii isi doresc ca Tuba si Murat sa joace din nou impreuna!
Tuba Büyüküstün - Murat Yıldırım %30,7
Multumiri celor care au votat!!
ar fi minunat Irina
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:18 am
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:56 am
Buna dimineata ! Multumim,Utzy,pentru bunatatile pe care le-ai adus la cafenea
Sa aveti o zi asa cum va doriti voi!
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 4:16 pm
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 4:20 pm
Bancul zilei: Cum poti transmite multe cu putina engleza vorbita Merge sotia cu sotul in SUA se cazeaza intr-un hotel la un moment dat, sotia vede un soarece in camera, se sperie, urla si ii zice sotului: suna repede la receptie, ca tu stii mai bine engleza si zi-le ca la noi in camera este un soarece.
Sotul: - Hello Receptie: - Hello - Do you know Tom&Jerry? - Yes - Jerry is here !
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 4:21 pm
BANC Intr-un muzeu de arta, niste vizitatori s-au oprit si au zabovit mai mult in fata unui tablou, care infatisa trei barbati de culoare complet dezbracati. Mirarea lor a fost ca dintre acestia, cel din centrul imaginii avea penisul roz, asa ca au rugat ghidul muzeului sa le dea lamuriri. Ghidul foarte amabil si documentat, le-a explicat pret de o jumatate de ora ca penisul roz semnifica alinierea Afro-americanilor intr-o lume predominant alba, dar ca mai poate insemna si opresiunea fata de homosexuali in societate. Multumiti de explicatia ghidului se pregateau sa plece dar, se apropie de grup un moshulica, care intreaba. -Ia spuneti taica, v-a lamurit ghidul ce reprezinta si care este mesajul acestei opere de arta? -Desigur, au raspuns vizitatorii. Dar de ce ne intrebati? -Pentru ca eu am pictat tabloul. Astia din imagine nu sunt negri. Sunt mineri din Valea Jiului, iar ala din centru a fost la pranz pe-acasa.
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 4:24 pm
O tanara statea pe o banca in parc si un individ ,ce parea boschetar , se aseaza langa ea si o intreaba: – Domnisoara,doriti cumva sa va culcati cu mine?! – Nu domnule sau cum sa-ti zic, nici gand! – Atunci, va rog sa plecati din patul meu!
Patru batrani s-au dus la un club sa joace golf. Dupa cateva minute, unul dintre ei zice: - Da, se pare ca odata cu trecerea anilor aceste dealuri au devenit mai abrupte si mai mari... - Dar si distanta de la o gaura la alta este tot mai mare si mai mare... - zice al doilea - Ca sa nu mai spun ca si crosele au devenit mai grele... - vorbi si al treilea - Da` nu va mai tanguiti atata, spuneti multumesc ca macar va aflati pe partea corecta a ierbii! - spuse al patrulea batran...
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 4:26 pm
1. Niciodata nu ne maturizam cu adevarat. Invatam doar sa ne purtam in public. 2. A avea un spatiu pentru fumat e ca si cand ai avea un spatiu pentru urinat intr-o piscina. 3. S-a dovedit stiintific ca femeile sunt foarte multumite cu o lungime de 8,5cm. Indiferent ca e Visa Gold sau Mastercard. 4. Nu conteaza daca paharul e pe jumatate gol sau pe jumatate plin. Ceea ce conteaza e ca mai este inca loc pentru Whisky 5. Traim niste vremuri in care pizza ajunge la destinatie mai repede decat ajung politistii. 6. Dumnezeu a creat cerul si pamantul. Restul a fost fabricat in China. 7. Daca femeile ar conduce lumea, n-ar mai exista razboaie. Doar niste tari invidioase, care nu-si vorbesc. 8. Un apartament curat e semn ca nu mai functioneaza computerul. 9. Copiii aflati pe bancheta din spate duc la aparitia accidentelor. Accidentele de pe bancheta din spate duc la aparitia copiilor. 10. Cenusareasa e dovada vie ca pantofii iti pot schimba viata 11. Mai bine Durex decat Pampers. 12. Legalizati drogurile ! Altfel, vom muri inecati in alcool. 13. Gandesc, deci exist. Oare toata lumea care exista gandeste? 14. Eu asa m-am nascut, tu ce scuza ai? 15. Intotdeauna incep cura de slabire in aceeasi zi: maine. 16. Daca sfarsitul lumii vine in 2012, de ce sunt produse care expira in 2014? 17. Se pare ca Dumnezeu iubeste oamenii prosti. De aceea a creat atat de multi. 18. Cu cat cunosc mai multi oameni cu atat mai mult imi plac cainii. 19. Sa nu te joci cu inima unei femei, caci este doar una. Mai bine joaca-te cu sanii ei: sunt doi! 20. Unele femei sustin ca toti barbatii sunt la fel. Nu e cam multa experienta???
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 9:09 pm
Buna seara!
JoulieFan45 Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 1 Mar Noi 15, 2011 10:14 pm