V-am adus si eu ceva,in schimbul tratatiei cu care ma fost rasfatata astazi....cafeaua turceasca mi-a ajuns direct la inima,limonada racoritoare a fost exact pe gustul meu ,iar impresiile lui Criss mi-au facut ziua mai buna!
Pentru voi....
JoulieFan45 Colaborator special
bine v-am regasit dragelor, va imbratisez cu drag si va multumesc pentru delicioasele deserturi si bauturi racoritoare, precum si frumoasele clipuri aduse in cafenea
va invit si eu la o cafeluta fierbinte si aromata.....ca tot e vreme ploioasa afara... si va aduc si un buchet de flori....sa ne insenineze ziua..... si fiindca ieri am lipsit, va aduc acum portia de muzica buna... azi este Mexico...... Me Voy A Quitar De Enmedio - Vicente Fernández
El Cigarrillo - Ana Gabriel
LETRA
Anoche estuve conversando con mi cigarrillo, Me sentí cansada. Cansada, aburrida y tan vacía Que a veces hasta pienso que ni siquiera existo, Que a veces hasta pienso que ni siquiera existo.
Lo encendí muy lentamente, le di una fumada, Y al mirar el humo que en el espacio se volatizaba Recordé tantas cosas que creí olvidadas, Se las conté todas mientras que lo fumaba.
Le conversé de ti y de mis añoranzas, Le conté de tus besos y de mis esperanzas; Le conté de tu olvido, de mis lágrimas tantas, De aquello que vivimos y que hoy se ha vuelto nada.
Le dije que es posible que a mi nadie me quiera Porque he intentado vivir a mi manera, Porque me he negado a pagar el tributo De bajeza y pecado que hoy nos exige el mundo.
Que a lo mejor estoy acabada, o que la vida me ha vencido; Que he sufrido y he llorado, que he luchado y he reído. Y qué es lo que he ganado por ser así tan comprensiva: Sólo vivir desesperada en un mundo tan vacío.
Anoche estuve conversando con mi cigarrillo Y al terminarlo, pensando me quedé entre suspiros. Y en este verso triste que es el mundo en que vivo Sólo él me va quedando como único amigo.
IzaB Administrator
si cand spui Mexic, spui Thalia.... Thalia - No Me Ensenaste
si Luis Miguel....printre multi alti cantareti talentati.... Luis Miguel - La Media Vuelta
sa aveti un week-end excelent
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Iun 24, 2012 10:42 am
Buna dimineata dragele mele !
Multumesc din suflet pentru tot ce ati adus la cafenea gindurile bune , deliciile si toate lucrurile frumoase , sinteti minunate ! Totul merge la suflet cu mare drag !
Va ofer si eu o cafeluta magica si ceva dulce cu mult drag !
cristinuta Colaborator special
Mesaje : 1145 Data de inscriere : 24/11/2011 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti
Buna ziua. O dupa-amiaza de duminica cat mai superba si calduroasa. Multumim pt tratatie. Foarte frumoase melodii.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cu multa sanatate, fericire, bucurii, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor celor care sunt nascuti in aceasta luna.
JoulieFan45 Colaborator special
seara buna dragelor..... bine ne-am regasit.....va aduc si eu ceva bun.....sa savuram impreuna si niste flori in dar.....sa ne faca seara mai frumoasa....
si clipurile de azi.... Александр и Анна (Бедная Настя) - Anna si Alexandr.....frumoasa pereche.....ar fi putut fii
Эта женщина - Natalie si Alex....
perechea ta favorita utzy....
cristinuta Colaborator special
Mesaje : 1145 Data de inscriere : 24/11/2011 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti