Buna ziua. O zi si un sfirsit de saptamina excelent si calduros. Frumos clip. Multumim pt tratatie. Vizionare placuta diseara tuturor care urmaresc serialul ,,Asi".
Frumoase poze. Multumim pt tratatie. Noapte buna si un week-end superb si calduros.
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 8:52 am
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 8:54 am
[img][/img]
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 9:54 am
Buna dimineata!Va doresc o sambata frumoasa!
si pentru ca ieri a fost seara Asi..
Nu am reusit sa infrangem mandria, nu am reusit sa o infrangem... /Inca nu ne lasam invaluiti de dragoste /Nu cunosteam trecutul, nici n-am putut sa-l stergem /Noi inca dam voie sa vina randul dragostei. Permite-i iubirii sa isi arate chipul /Sa-mi ia cu mana lacrimile, las-o sa vina printre noi /Inima mea de fier isi va primi odihna, /Simtind cum se infiripa si tot ce se petrece. /Iar mai apoi, tu chiar de-ai vrea sa uiti sau sa renunti /Ahh.. iubirea va ramane-n veci, in acest suflet.
Dragostea ne asteapta, alunga-ti mandria /Iubirea mea mistuie si parjoleste orase intregi /Te rog permite-i, prea multe lacrimi mi-au scaldat obrazul.? De-ar da de-o urma a iubirii tale /Ea va gasi o cale, prin apele involburate va razbate /Las-o sa vina, sa-mi curga din inima, ah... in suvoaie izvorand /Sa iti atinga inima, iubire /Pe tarmurile ei sa-mi aflu tihna /Ah... sa fi scaparea suferïntelor mele
IzaB Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 1:39 pm
neata buna fetelor, va salut cu grag..... elena, irina, utzy, criss, joulie, multumim pentru tratatie si clipuri.....
sa aveti o zi excelenta si un weekend minunat....chiar daca este cam frig afara.. aduc si eu cafeluta.... si doua melodii turcesti..... Bolahenk - Anisizin / Esmer&Ezo
si din nou Candan Ercetin - Hayranim Sana / Asi & Demir
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 2:31 pm
Va doresc o dupa-amiaza placuta si calduroasa..
Permiteti-mi sa va recomand un film pentru week-end,asta in cazul in care nu l-ati vazut deja.. Iubire Neimpartasita-2003- Aici puteti vedea filmul impartit in 5 parti http://kiwi.kz/watch/cewh80kqcwia/ in partea dreapta este o coloana cu restul partilor..
O drama despre o dragoste care nu poate fi impartasita din cauza unei boli de inima a lui Aman. Desi o iubeste nespus de mult, incearca sa o impinga in bratele prietenului ei cel mai bun, Rohit. Reuseste, iar cand Naina era deja fericita de noua schimbare, afla ca Aman e pe moarte si ca de fapt el s-a sacrificat pentru ea. Ii pretuieste amintirea si dupa 20 de ani deoarece in putinul timp petrecut alaturi de el, a descoperit o gramada de frumuseti pe care le credea pierdute.
elena50 Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 8:48 pm
O seara frumoasa!
Multumim pentru recomandare Irina! Voi incerca sa vad filmul, oricum nici un program tv nu ma atrage!
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 9:21 pm
elena50 a scris:
O seara frumoasa!
Multumim pentru recomandare Irina! Voi incerca sa vad filmul, oricum nici un program tv nu ma atrage!
Buna seara,Elena!Multumim pentru tot..iti doresc deasemenea o seara superba!Sa imi spui ce parere ai despre film daca il urmaresti..vizionare placuta!...pentru timpul tau liber,un film deosebit este Veer-Zara-O iubire de legenda---este filmul meu preferat
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Sam Mai 19, 2012 9:23 pm
utzy Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 9:30 am
o duminica placuta fetelor !
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 12:59 pm
Buna ziua ,tuturor! Sa aveti o zi superba!
IzaB Administrator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 3:51 pm
buna fetelor, va doresc o duminica placuta petrecuta alaturi de cei dragi!
irina, multumim de recomandare, o sa il urmaresc si eu zilele acestea, mi-era dor de un film indian.....iar daca este cu ShahRuk Khan....
aduc si eu cafeluta.... niste gustari.... si desertul....
si o melodie turceasca mai altfel.....nu imi place mie rockul....insa melodia aceasta da, sper sa va placa si voua.....maNga - We Could Be The Same
o duminica placuta in continuare....
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 8:01 pm
Buna seara,fetelor.. Iza,esti o minunata draga mea!In fiecare zi ne surprinzi cu ceva frumos.. multumim !
V-am adus si eu traditionalul ceai turcesc,sa il servim langa semineu,ca sa ne mai incalzim dupa zilua asta ploioasa..
JoulieFan45 Colaborator special
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 9:04 pm
Buna seara, dragele mele! V-am adus si ceva ca sa va mai incalziti dupa ziua asta friguroasa....
V-am adus niste lapte cu fursecuri fierbinti....
Si o cafea...chiar daca e tarziu...
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Dum Mai 20, 2012 11:16 pm
Va doresc noapte buna,cu vise frumoase si un inceput de saptamana perfect!
IrinaLove Moderator
Subiect: Re: Cafeneaua vesela 3 Lun Mai 21, 2012 8:36 am
Gunaydin kizlar! Ce faceti?
Iza,am fost foarte placut surprinsa sa aflu ca iti place si tie SRK pentru ca eu il ador..este un actor exceptional,atat de expresiv si de talentat-filmele cu el sunt adevarate opere dupa parerea mea...asa ca pentru tine ,si pentru fetele de la cafenea care il plac am adus astazi o melodie draga mie,din filmul Veer-Zara
iar din filmul pe care l-am amintit acum cateva zile...