Subiect: Re: Song Il Gook (송일국) Dum Aug 03, 2014 3:09 pm
20140803
La gustarea de azi avem banane
elena50 Administrator
Subiect: Re: Song Il Gook (송일국) Mar Aug 12, 2014 3:21 pm
Pe 10 august, în episodul de la emisiunea "Superman Returns", actorul Song Il Gook şi-a amintit despre dificultățile prin care au trecut cei trei fii ai săi atunci cand au fost mici..
Stând culcaţi pe spate, tatăl și fiii s-au uitat la fotografiile de când erau mici, care erau proiectate pe tavan. Privind la fiecare fotografie, Song Il Gook și băieții s-au amuzat încercând să distingă cine este cine în imagine.
În timp ce se uitau la fotografiile lui Man Se, Song Il Gook l-a întrebat pe cel mai mic copil, care s-a născut cu o greutate foarte mică, "Man Se, știi cât de îngrijorati am fost când te-ai născut?" În timp ce tatăl era absorbit în amintirile despre momentul în care s-au născut micii lui băieți prețioşi, copiii s-au cam plictisit și s-au arătat nemulțumiţi în timpul povestirii tatălui lor. Song Il Gook apoi a râs și a spus, "OK, să ne uităm decât la Pororo?"
În timpul interviului cu producătorul, Song Il Gook a vorbit mai mult despre fiul său Man Se care a fost foarte mic și uşor când s-a născut. "S-a născut slab de 1,8 kg. Eram atat de ingrijorati de faptul ca i s-a retestat capacitatea de auz de două sau de trei ori. "
Dae Han, cel mai mare dintre tripleti, a avut, de asemenea, un moment greu, a dezvăluit Song Il Gook. "Şi Dae Han a trebuit să îndure opt luni în partea de jos a uterului. El a suferit într-adevăr în această poziție, astfel încât ceilalţi doi să poată avea poziții mai bune și din cauza asta, l-am tratat ca pe fratele mai mare al celor doi ", a dezvăluit actorul.
"Min Gook a avut atopie gravă și din cauza asta, am avut o mulțime de nopți nedormite pentru a-l veghea, fiindcă se scărpina în continuu", a adăugat Song Il Gook.