Haideti sa ajutam macar cu difuzarea acestui material unui numar cat mai mare de romani! Fiecare dintre noi poate face cat de putin pentru ca in cele din urma, impreuna, sa cream un puternic curent de opinie care poate opri acest dezastru! Trebuie sa fim solidari cu locuitorii acestui pamant, atat de vanat! sunt singuri, izolati si neputinciosi, singuri in strigatele lor disperate!
> Deşi pe jumătate adormită, ea simţi mângâierile lui. La inceput timide, ca şi cum i-ar fi fost ruşine. > Apoi, mângâierile deveniră mai indrăzneţe. Mai mult. şi mai mult, pe tot corpul ei, mâinile lui se > plimbau cu nesaţ asa cum se intimpla cam cu 4-5 ani in urmă. Senzaţii pe care le credea uitate, se intorceau. > Memoria sentimentelor era vie şi-o îndemnau şi pe ea să raspundă la fel. > Mângâierile se ingrămădeau, se repetau, el o invăluia şi aproape o sufoca. > Femeia era ca un virtej de senzaţii de nedescris. Deodată... nimic. Totul se curmă brusc. > - Ce s-a intimplat?, intreabă ea surprinsă. Te rog, nu te opri, mai vreau! > - Ssstt..., incercă el s-o liniştească, gata, am terminat! > - Cum adică ai terminat??? > - Gata, am găsit telecomanda, dormi liniştită!... > > EA şi EL: > - Dragul meu, ştii ce citesc în ochii tăi? > - Ce iubito? > - Că vrei să te căsătoreşti cu mine... > - Analfabeto! > > * * * > Cum se numeşte un bărbat sensibil, inteligent şi frumos? > Un zvon ! > > > Când se gândeşte un bărbat să aprindă lumânări la cină? > Când e pană de curent !