turkeys-fans.forumgratuit.ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

seriale si filme turcesti ,coreene si telenouvele

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Distribuiţi | 

Bluebird's House / Blue Bird Nest

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
elena50
elena50
Administrator
Administrator

Data de inscriere : 27/11/2011

Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Mar 02, 2015 11:40 pm

Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 Blue-Birds-House-KBS2-2015-750x410
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Mar 02, 2015 11:40 pm

Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 Blue-Birds-House-KBS2-2015-Actori
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Mar 02, 2015 11:41 pm

Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 2qhFzv7
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyDum Apr 19, 2015 5:43 pm

Urmareste cineva serialul?Am unele nelamuriri...

Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Apr 20, 2015 2:54 pm

Sus In jos
ramona34
ramona34
Colaborator special
Colaborator special

Data de inscriere : 14/07/2013

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Apr 20, 2015 5:53 pm

elena50 a scris:

Urmareste cineva serialul?Am unele nelamuriri...

Elena, eu il urmaresc, dar am ramas in urma, la episodul 8 parca si nici n-am mai vazut cred ca de vreo 2 saptamani sau mai bine, asa ca nu stiu cat te pot ajuta..dar ce vroiai sa stii? Oricum, nici eu n-am inteles prea bine niste chestii, mai ales ca am inceput sa il vad in engleza, sunt incurcate itele pe acolo.
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyLun Apr 20, 2015 10:30 pm

ramona34 a scris:

Elena, eu il urmaresc, dar am ramas in urma, la episodul 8 parca si nici n-am mai vazut cred ca de vreo 2 saptamani sau mai bine, asa ca nu stiu cat te pot ajuta..dar ce vroiai sa stii? Oricum, nici eu n-am inteles prea bine niste chestii, mai ales ca am inceput sa il vad in engleza, sunt incurcate itele pe acolo.

Hi, Ramona!
Eu urmaresc serialul pe AZM , e trad. incl. ep. 3.Nu eram lamurita cum a murit tatal lui Kim Ji Wan ?
Si o alta nelamurire  : Chae Soo  Bin si Kim Ji Wan sunt frati de tata sau mai degraba nu?
Cine era  barbatul cu care s-a intalnit mama lui Chae Soo  Bin in ep. 3?Era de fapt tatal fetei?
Nu e n ici o probl. daca nu ai raspuns ptr. intr. mele, poate ma lamuresc pe parcurs.
034
Sus In jos
ramona34
ramona34
Colaborator special
Colaborator special

Data de inscriere : 14/07/2013

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyMar Apr 21, 2015 11:18 am

Elena, sa fiu sincera, de nimic nu sunt sigura, nu stiu cum a murit tatal lui Ji Wan, dar din cate se pare, cel putin eu asa banuiesc, ca Jang Tae Soo i-a "furat" averea tatalui lui KJW sau asa ceva( era, parca, angajatul lui, dar in acelasi timp erau si prieteni).

Chae Soo Bin si Kim Ji Wan se pare ca n-ar fi frati deloc, dar o sa ne lamurim mai bine mai incolo, lucrurile sunt cam complicate...se banuieste, cel putin cat am vazut si eu din discutiile de pe soompi, ca mama fetei ar fi o tipa venita din America, nu stiu daca a aparut pana la episodul 3..de barbatul din episodul 3, sa spun drept, nu mai tin minte nimic.
Sus In jos
elena50
elena50
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 EmptyMar Apr 21, 2015 1:25 pm

ramona34 a scris:
Elena, sa fiu sincera, de nimic nu sunt sigura, nu stiu cum a murit tatal lui Ji Wan, dar din cate se pare, cel putin eu asa banuiesc, ca Jang Tae Soo i-a "furat" averea tatalui lui KJW sau asa ceva( era, parca, angajatul lui, dar in acelasi timp erau si prieteni).

Chae Soo Bin si Kim Ji Wan se pare ca n-ar fi frati deloc, dar o sa ne lamurim mai bine mai incolo, lucrurile sunt cam complicate...se banuieste, cel putin cat am vazut si eu din discutiile de pe soompi, ca mama fetei ar fi o tipa venita din America, nu stiu daca a aparut pana la episodul 3..de barbatul din episodul 3, sa spun drept, nu mai tin minte nimic.

Multumesc mult Ramona!
Ai dreptate, ne vom lamuri pe parcurs!
Am gasit alt site unde sunt traduse 14 ep. din serial asa dupa amiaza voi fi foarte ocupata!
034
Sus In jos

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bluebird's House / Blue Bird Nest   Bluebird's House / Blue Bird Nest - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Bluebird's House / Blue Bird Nest

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 

Subiecte similare

-
» Pasărea pe sârmă (Bird on a Wire)
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
turkeys-fans.forumgratuit.ro  :: Coreea :: Seriale-