Subiect: Re: Shine or go crazy Lun Ian 19, 2015 6:14 pm
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Mier Ian 28, 2015 5:26 pm
"Shine or Go Crazy" sets record
The fourth episode of MBC drama "Shine or Go Crazy" rated 12.7%.
This is 0.8% more than the previous episode and it's set a record in just four episodes.
SBS "Punch - Drama" rated 12.2% and KBS "Healer" rated 8.9%.
"Shine or Go Crazy" is based on an original novel about a Koryeo prince named Wang So who is so-called cursed, meeting Sin Yool, the princess of Balhae who is almost killed for her fate of becoming another country's light. They get married overnight.
The fourth episode officially laid out the storyline between Sin Yool (Oh Yeon-seo) and Wang So (Jang Hyeok). Wang So didn't recognize Sin Yool and treated her like a man. On the other hand, Sin Yool was upset that he didn't recognize her and tried to drive out her feelings for him from her heart. The two of them bicker and quarrel along the way.
Jeong Jong (Ryoo Seung-soo) was encouraged by the secret squad to express his opposition for Wang Sik-ryeom's (Lee Deok-hwa) idea of fortification in the west. He also tried to use Hwang Bo (Lee Honey).
At the end of this day's episode, Wang So got drunk and started looking for Sin Yool. She pushed him into a closet and discovered the token she had given him.
Meanwhile, "Shine or Go Crazy" can be seen every Monday and Tuesday at 10PM.
Source : eto.co.kr/common/Resu...
ramona34 Colaborator special
Subiect: Re: Shine or go crazy Mier Ian 28, 2015 5:57 pm
Ohoo..ce ma bucur..ce bine ca avem din nou, in sfarsit, un sageuk care prinde( dupa ce, in ultima perioada, cele care s-au facut, n-au mers tocmai grozav)..sper sa creasca audienta tot mai mult de la episod la episod, vad ca a depasit deja si Punch, dar si ala are o audienta foarte buna si ma bucur, ambele au in distributie actori care imi plac.
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Mier Ian 28, 2015 6:27 pm
ramona34 a scris:
Elena, nu am vazut My husband got a family, pe OYS am mai vazut-o doar in doua seriale in roluri secundare( Dong Yi unde era regina Inwon si The great king Sejong) si in ambele mi-a placut, desi nu era protagonista, ba chiar avea roluri mici, am remarcat-o..si am mai vazut secvente din serialul cu care a avut mare succes anul trecut, Jang Bo Ri..ma bucur ca sunt cateva actrite din cele care se numara printre preferatele mele, care iti plac si tie, dar pe Shin Min Ah n-ai vazut-o jucand in nimic, My girlfriend is a Gumiho, Arang and the magistrate, A love to kill? Nici pe Seo Ji Hye, nu ai vazut Kim Soo Ro sau 49 days unde ea avea rol negativ? Seo Hyo Rim a avut rol de scorpie in majoritatea serialelor in care a jucat, dar ca actrita imi place( That winter the wind blows, Scent of a woman...pe celelalte e foarte posibil sa nu le stii, pentru ca au aparut mai rar sau in productii nu foarte populare...Lee Na Young e iubita din viata reala a lui Won Bin, am vazut un film realmente sublim cu ea, Maundy Thursaday, nu stiu daca l-ai vazut. Si da, asa e, cum foarte bine ai remarcat, toate au ochi frumosi.
Dintre cele pe care le-ai enumerat tu, Song Hye Kyo si Kim Tae Hee imi plac si mie mult, mai mult decat atat, pe SHK o consider cea mai frumoasa coreeanca si pe deasupra si o actrita foarte buna...desi ele fac parte din categoria frumusetilor clasice, sigur ca sunt cateva si din aceasta categorie care mi se par foarte frumoase..iar altele de acest fel care imi plac mult ar fi Moon Chae Won si Son Ye Jin..apropo, una din actritele pe care le-am mentionat in postarea mea anterioara, Kyung Soo Jin, are momente cand seamana binisor cu Son Ye Jin, chiar a jucat varianta ei tanara in Shark, iar asemanarea a fost remarcata de multa lume....Choi Ji Woo mi se pare foarte eleganta, o alta frumusete clasica ce imi place e Queen of Ambition ...si Park Min Young mi-e tare draga, desi pe ea nu stiu in ce categorie sa o incadrez si stiu ca nu e naturala, e operata, dar oricum mi se pare foarte draguta si prin felul ei de a fi, de a juca...la fel Go Ara. Goo Hye Sun imi place, nu la nebunie, dar imi place, mi s-a parut frumoasa in Angel eyes. Sunt insa si frumuseti clasice care, recunosc ca sunt frumuseti, dar mie nu-mi spun nimic, sorry ..una din ele e, cum am mai zis Han Hyo Joo...apoi ar mai fi Lee Da Hae, Lee Yo Won si chiar si Han Ji Min, desi dintre ultimele mentionate, ea totusi imi place cel mai mult pentru ca e fina si o actrita foarte buna.
Uitasem sa le trec la cele interesante pe Soo Ae( imi place grozav, o actrita excelenta) si Cha Ye Ryun( roluri de scorpie in multe seriale)..si ele doua au ceva straniu, deosebit ce ma face sa le plac.
Ai dreptate, suntem diferite, dar eu ma bucur sa constat ca avem totusi si destule preferinte comune in ceea ce priveste actorii, dramele.
Si uite asa am batut eu campii o groaza pe aici si am facut si un off-topic de toata frumusetea.
Hi Ramona! Imi pare rau, nu am vazut-o jucand pe Shin Min Ah, nu am vizionat nici unul dintre serialele eumerate de tine... Din "Kim Soo Ro"am urmarit pe sarite doar cateva episoade,"49 Days" nu am urmarit, nu imi place Lee Yo Won ,pe Seo Hyo Rim am vazut-o in " Me Too, Flower!" ( a facut un rol frumos) in "That Winter...","Endless Love"...si ai dreptate, mai mult roluri negative joaca! Da,Soo Ae este o actrita foarte buna,am vazut-o in "A Thousand Days' Promise", "Queen of Ambition " Cha Ye Ryun are intradevar o frumusete aparte dar nu o agreez in mod deosebit, poate si din cauza rolului din "Star's Lover"... Draga mea Ramona esti o adevarata enciclopedie , cunosti multe, multe actrite coreene, seriale si filme in care au jucat, m-ai impresionat! :
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Mier Ian 28, 2015 6:33 pm
ramona34 a scris:
Ohoo..ce ma bucur..ce bine ca avem din nou, in sfarsit, un sageuk care prinde( dupa ce, in ultima perioada, cele care s-au facut, n-au mers tocmai grozav)..sper sa creasca audienta tot mai mult de la episod la episod, vad ca a depasit deja si Punch, dar si ala are o audienta foarte buna si ma bucur, ambele au in distributie actori care imi plac.
Inca nu am reusit sa incep sa urmaresc Punch, am inteles ca e o drama f buna si dupa cum parca am anuntat e tradus pe viki.com
Si eu ma bucur ca serialul are rating bun intr-o perioada cand publicul coreean si nu numai e rasfatat cu seriale in care joaca actori unul si unul:Ji Sung, Hyun Bin,Kim Rae Won !
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Joi Mar 12, 2015 9:55 am
Song Ji Eun (Secret) - Person who I miss Shine Or Go Crazy OST chiotan maria
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Lun Mar 16, 2015 6:29 pm
elena50 Administrator
elena50 Administrator
Subiect: Re: Shine or go crazy Mier Mar 25, 2015 6:06 pm