Ultima editare efectuata de catre GUMUS-NOOR in Sam Ian 18, 2014 5:54 pm, editata de 1 ori
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Empress Ki . Împărăteasa Ki (2013) Lun Dec 16, 2013 3:57 pm
GUMUS-NOOR Moderator
Subiect: Re: Empress Ki . Împărăteasa Ki (2013) Lun Dec 16, 2013 4:00 pm
elena50 a scris:
Buna , imi place de acest actor foarte mult ....nu stiu cum se va termina serialul ; el joaca excelent .
ramona34 Colaborator special
Subiect: Re: Empress Ki . Împărăteasa Ki (2013) Mar Dec 17, 2013 1:58 pm
Absolut minunat acest serial,tot mai bun de la episod la episod...subiectul nu plictiseste deloc,actorii sunt de nota 10,costumele fabuloase.Imi plac Seungnyang, imparatul(desi e cam imatur uneori,dar foarte dulce), lady Park,care mi se pare foarte frumoasa si fina...Danashiri e foarte rea,dar actrita joaca foarte bine,imi place,e si frumoasa, imparateasa mama superba la varsta ei...minunat actorul care il interpreteaza pe El Temur,cel care de fapt face si desface pe acolo prin imperiu..Batolu,care de fapt s-a dovedit a fi fiica acestuia,un personaj foarte interesant,sper sa mai apara.
elena50 Administrator
Subiect: Re: Empress Ki . Împărăteasa Ki (2013) Mier Dec 18, 2013 8:44 pm
GUMUS-NOOR a scris:
Buna , imi place de acest actor foarte mult ....nu stiu cum se va termina serialul ; el joaca excelent .
Si eu sunt incantata de interpretarea , exceptionala pot zice , a lui Ji Chang-Wook!
elena50 Administrator
Subiect: Re: Empress Ki . Împărăteasa Ki (2013) Mier Dec 18, 2013 8:59 pm
ramona34 a scris:
Absolut minunat acest serial,tot mai bun de la episod la episod...subiectul nu plictiseste deloc,actorii sunt de nota 10,costumele fabuloase.Imi plac Seungnyang, imparatul(desi e cam imatur uneori,dar foarte dulce), lady Park,care mi se pare foarte frumoasa si fina...Danashiri e foarte rea,dar actrita joaca foarte bine,imi place,e si frumoasa, imparateasa mama superba la varsta ei...minunat actorul care il interpreteaza pe El Temur,cel care de fapt face si desface pe acolo prin imperiu..Batolu,care de fapt s-a dovedit a fi fiica acestuia,un personaj foarte interesant,sper sa mai apara.
Hi, Ramona!
Si mie imi plac cele trei personaje centrale dar la fel de mult imi place si fratele tinerei imparatese, Dang Ki-Se, interpretat foarte bine de Kim Jung-Hyun! Actorului ii reuseste foarte bine personajul ale carui trasaturi sunt viclenia , rautatea si de ce sa nu recunoastem si prostia!